Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти - Погожих, М.І.; Євлаш, В.В.; Нєміріч, О.В.; Павлюк, І.М.; Гавриш, А.В.; Тарасенко, Т.А. (Наука та інновації, 2013)
Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за однакових умов сушіння, подрібнення і т. д. порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в ресторанній продукції, створено схему варіантів використання отриманої продукції.