Обґрунтування можливостей застосування контейнерів у міжнародних перевезеннях - Кутах, О.П.; Семенець, Г.В. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2008)
Розглядаються можливі варіанти перевезень вантажу у експортно-імпортному напрямках та застосовуючи методи інійного програмування визначено оптимальний план перевезень.