Розвиток нафтового сектору України в умовах глобалізації в контексті забезпечення економічної безпеки - Остапко, А.М.; Лапан, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Мета статті полягає у визначенні загроз економічній безпеці України у нафтовому секторі та розробці концептуальних засад розвитку нафтового сектору України в умовах глобалізації.