Визначення тепловізійним методом контролю геометричних параметрів дефектів потенційно небезпечних важкодоступних об’єктів - Глуховський, В.Ю. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2015)
Запропоновано новий підхід для визначення геометричних параметрів тепловізійним методом контролю потенційно небезпечних важкодоступних об’єктів. Розроблено апаратну частину, алгоритм і відповідне програмне забезпечення для розрахунку в реальному часі геометричних параметрів виявлених дефектів тепловізійним методом. Проведено ряд експериментів з метою визначення рівня похибки розрахунку геометричних параметрів виявлених дефектів.