Картографування адгезійної міцності газотермічного покриття на основі реєстрації зворотньо-розсіяного УЗ сигналу - Похмурський, В.І.; Кошовий, В.В.; Студент, М.М.; Романишин, Р.І.; Романишин, І.М.; Гвоздецький, В.М.; Семак, П.М.; Шарамага, Р.В. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2015)
Запропоновано неруйнівний метод визначення адгезійної міцності газотермічного покриття по поверхні товстостінного виробу на основі реєстрації зворотньо-розсіяного УЗ сигналу у вигляді А-скану. Викладені фізичні основи методу, ультразвукова технологія для його реалізації та результати експериментальної апробації для зразків з газотермічним покриттям.