Перспективи створеня спеціалізованого інноваційного банку в Україні - Філонова, І.Б. (Наука та інновації, 2015)
Обґрунтована необхідність створення в Україні спеціалізованого інноваційного банку. Розглядаються основні напрямки державної підтримки розвитку цієї банківської установи.