Хомра Олександр Улянович - Пирожков, С.І.; Лібанова, Е.М.; Онікієнко, В.В.; Позняк, О.В. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2006)
18 лютого 2006 року, в апогеї його творчих можливостей, раптово обірвалося життя талановитого вченого-демографа-статистика, доктора географічних наук, завідувача відділу соціально-економічної та демографічної безпеки Національного інституту проблем міжнародної безпеки при РНБО України Хомри Олександра Уляновича.