Програма SECURE-R2I: співробітництво країн Європейського Союзу з країнами Східного партнерства. Наукові дослідження та інновації у сфері технологій безпеки суспільства (Наука та інновації, 2015)
Secure-R2І – новий великий проект Європейського Союзу (ЄС), спрямований на зміцнення співробітництва країн ЄС з державами Східного партнерства у сфері передачі технологій. Трирічний проект реалізується консорціумом, куди входять дванадцять партнерів з країн Європи та колишнього Радянського Союзу (Вірменія, Білорусь, Грузія та Україна).