Інформаційно-інноваційний центр як чинник формування та партнер громадських організацій в інтелектуально-фахових середовищах регіону - Яворський, М.С. (Наука та інновації, 2016)
Обґрунтована актуальність формування у кризовий період дієвих громадських осередків на основі самоорганізації фахівців з різних професійних середовищ та роль регіональних інформаційно-інноваційних центрів в ініціації та підтримці таких процесів. Висвітлено практичний досвід Львівського державного центру науки, інновацій та інформатизації у створенні та підтримці діяльності громадських організацій у науково-інноваційній, підприємницькій та освітянській сферах західного регіону України.