Розробка та впровадження блоґу вчителя засобами мережевих технологій - Алєксєєва, Г.М. (Штучний інтелект, 2015)
Розкриваються деякі аспекти використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій засобами системи керування вмістом (CMS) WordPress. Представляється розробка та впровадження блоґу вчителя загальноосвітнього навчального закладу.