Від «Нації-держави» до «Нації-цивілізації»? - Рудяков, П. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Рецензія на книгу «Цивілізаційна історія України». Горєлов М., Моця О., Рафальский О. – К., 2005. – 629 с.