Впровадження спеціальних психофізіологічних технологій у систему профвідбору фахівців для авіаційної галузі України - Бабак, В.П.; Малхазов, О.Р.; Харченко, В.П. (Національна Академія наук, 2007)
Запропоновані перспективні шляхи реорганізації і впровадження новітніх спеціальних психофізіологічних технологій та технічних засобів у системі профвідбору фахівців в цілому та методи організації підготовки і перепідготовки спеціалістів для авіаційної галузі зокрема.