Інноваційні ресурси, структуризація та методи оцінки інноваційного потенціалу підприємства - Могилов, Ю.М. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Подані теоретичні визначення інноваційних ресурсів, їх структуризація в залежності від рівнів інноваційної діяльності. Визначено ресурсну складову інноваційного потенціалу та підходи до його складу, представлені методи оцінки інноваційного потенціалу підприємства.