Екскурсії як метод підвищення культурно-професійного рівня учителів в Україні на початку ХХ століття - Грибанова, С. (Краєзнавство, 2012)
В статті розглядаються питання організації та проведення екскурсій в середовищі українського учительства на початку ХХ ст., їх роль у підвищенні професійного рівня вчителів і підготовці майбутніх керівників екскурсій.