Польський театр у Львові в міжвоєнний період ХХ століття - Горбачевський, Т. (Краєзнавство, 2012)
У статті розглянуто кризові явища театрального мистецтва у Польщі в міжвоєнний період, діяльність польського театру у Львові та розвиток малих форм театру у місті.