Розвиток двостороннього співробітництва Державної архівної служби України з архівними установами світу - Прилепішева, Ю.А. (Архіви України, 2012)
Одним із головних завдань міжнародного співробітництва Державної архівної служби є розвиток двостороннього співробітництва з архівними установами світу, що передбачає налагодження взаємовигідного співробітництва шляхом укладання двосторонніх міжвідомчих міжнародних договорів, проведення інвентаризації раніше укладених таких договорів.