Закордонний досвід податкового стимулювання розвитку підприємництва - Шлафман, Н.Л. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті розглянуті проблеми впровадження закордонного досвіду вдосконалення системи оподаткування з метою стимулювання розвитку підприємницької діяльності.