Обоснование освоения территорий ветхой застройки - Гречановская, И.Г.; Ракицкая, С.О.; Теплицкая, С.Д. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті розглянута специфіка регулювання освоєння ділянок з морально і фізично зношеною забудовою. Показані методи встановлення інвестиційної привабливості споруджуваних на них об'єктів.