Проблеми впровадження фінансового менеджменту у вищих навчальних закладах - Філатова, Т.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті розглянуто проблеми впровадження фінансового менеджменту у вищих навчальних закладах промислового регіону для забезпечення їх фінансової стійкості та сталого розвитку. Досліджено міжнародний досвід фінансування системи вищої освіти, запропоновано підходи до фінансового управління вищими навчальними закладами.