Порушення літературних норм у мові прямого ефіру - Заліпська, І. (Культура слова, 2016)
Статтю присвячено дослідженню мови прямого радіо- і телеефіру. Схарактеризовано прямий ефір як сегмент сучасного медіапростору. Проаналізовано найчастотніші порушення норм сучасної української літературної мови.