Забезпечення конкурентоспроможності машинобудівних підприємств на засадах впровадження інтегрованих систем управління - Георгіаді, Н.Г.; Князь, С.В. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розглянуті особливості забезпечення конкурентоспроможності машинобудівних підприємств шляхом впровадження інтегрованих систем управління. Концепцію інтегрованості розглянуто з позиції її складових елементів і взаємозв’язків між ними.