Автоматизація процесу підготовки даних для реєстрації DOI - Якименко, А.В. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2016)
Автоматизовано процес підготовки даних для реєстрації DOI, що зменшує кількість помилок та економить час на заповнення веб-форм реєстрації.