Типи наукових публікацій у рейтингових журналах гуманітарної тематики - Касянчук, В.О. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2016)
Проаналізовано типи матеріалів, опубліковані за 2014—2015 рр. у журналах тематичного блоку «Комунікація» індексу цитування із суспільних наук Social Sciences Citation Index з бази даних Web of Science. Дані були порівняні з інструкціями для авторів відповідних журналів та інформацією редакційних колегій на предмет кореляції затребуваних жанрів із опублікованими.