Оцінка рівня інвестиційно-інноваційної активності у взаємозв’язку з політикою інтелектуалізації та мотивації праці персоналу промислових підприємств - Богуцька, О.А.; Брюховецький, Я.С. (Вісник економічної науки України, 2017)
Обґрунтовано підхід до оцінювання інвестиційної активності підприємств через рівень їх інноваційної мотивації. Виявлено залежність між рівнем інвестиційно-інноваційної активності промислових підприємств в Україні і чисельністю їх персоналу та видом економічної діяльності. Ідентифіковано види політик інтелектуалізації праці персоналу інноваційної діяльності промислових підприємств. Визначено заходи мотивації, що домінують в управлінні персоналом промислових підприємств з позиції пріоритетів інноваційного розвитку.