Політика Китаю щодо розвитку smart-промисловості - Єрфорт, І.Ю.; Збаразська, Л.О. (Вісник економічної науки України, 2017)
Розглянуто зміст Плану «Зроблено у Китаї 2025», в якому визначено стратегію модернізації промисловості Китаю на найближчі десять років. Проаналізовано особливості промислової політики китайського уряду, спрямованої на стимулювання розвитку високотехнологічних виробництв. Розкрито можливі наслідки реалізації Плану 2025 для різних груп підприємств. Узагальнено концептуальні принципи промислової політики Китаю, які варті уваги при формуванні стратегії промислового розвитку в Україні.