Ціноутворення на ринках електроенергії - Костін, Ю.Д.; Телегін, В.С. (Вісник економічної науки України, 2017)
У статті проаналізований вплив реформування ринку електричної енергії України на діяльність ДП «НЕК «Укренерго». Визначено наслідки реорганізації підприємства, зокрема відокремлення діяльності, пов’язаної з передачею електроенергії, від оперативно-диспетчерського управління об’єднаною енергосистемою України. Оцінено пов’язані з цим процесом ризики.