Інтелектуальний бізнес як важливий напрям інноваційного розвитку підприємств - Падерін, І.Д.; Горященко, Ю.Г.; Романов, О.В. (Вісник економічної науки України, 2017)
У статті досліджено та узагальнено науковий і практичний досвід інтелектуального бізнесу. Розглянуто основні поняття, інтелект-процеси і фактори, що впливають на його розвиток, а також створення і ведення підприємства інтелектуального бізнесу. Узагальнено висновки та надано практичні рекомендації.