Методологічні напрями формування вартості земельних ресурсів - Сохнич, А.Я.; Сохнич, С.А. (Вісник економічної науки України, 2017)
Обґрунтовано вибір валюти, в якій будуть проводиться розрахунки земельних активів. Наголошено на необхідності формування принципово нової системи управління економікою країни і зокрема земельними ресурсами на підставі технології «Блокчейн», яка гарантуватиме значне зниження вартості ітерацій купівлі-продажу і прозорість ринкового ціноутворення. Використання оновленої системи управління дасть можливість знизити ризики банкрутства і нелегальних маніпуляцій у процесі передачі прав власності на земельні ресурси. Обґрунтовано необхідність оцінки земельних ресурсів в криптовалюті біткойнів, що гарантуватиме в перспективі значне збільшення їх вартості в умовах стагнації національного виробництва.