Вдосконалення технології управління персоналом на машинобудівних підприємствах - Сочинська-Сибірцева, І.М. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
Розглянуто сутність поняття „технологія управління персоналом”, окреслено основні характеристики технологій управління, відокремлено складові елементи технології в умовах діяльності машинобудівних підприємств, визначено показники кластеризації машинобудівних підприємств з метою вибору напрямку вдосконалення технології управління персоналом.