Ідеологічні диверсії замість об'єктивного економічного аналізу - Золотов, А.Ф.; Омельченко, О.Ю. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
В статті дається критика суперечливих та неспроможних поглядів деяких сучасних економістів. Наведено приклади неправильного застосування економічних категорій. Обгрунтовано необхідність та застосовуваність марксистських термінів у сучасній економічній теорії