Двоточкова крайова задача для виродженої сингулярно збуреної системи диференціальних рівнянь у випадку кратного спектра головного оператора - Віра, М.Б. (Труды Института прикладной математики и механики, 2009)
Досліджується можливість побудови асимптотичного розв'язку двоточкової крайової задачі для сингулярно збуреної системи диференціальних рівнянь з тотожно виродженою головною матрицею при похідних у випадку кратного спектра граничної в'язки матриць.