Концепція та програми «органічної» праці в українському національному русі Галичини наприкінці ХІХ ст. - Янишин, Б.М. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2013)
У статті розглядаються спроби формування концепцій «органічної» праці в українському національному русі Галичини кінця ХІХ ст. Проаналізовано витоки та основні їх положення у контексті внутрішньополітичної боротьби в українському русі.