Асимптотичні багатофазові Σ-розв'язки сингулярно збуреного рівняння Кортевега-де Фріза зі змінними коефіцієнтами - Самойленко, В.Г.; Самойленко, Ю.I. (Український математичний вісник, 2014)
Розглянуто задачу про побудову асимптотичних розв’язкiв сингулярно збуреного рiвняння Кортевега-де Фрiза. Запропоновано поняття асимптотичного багатофазового Σ-розв’язку та алгоритм його побудови в околi точки t = 0, доведено теореми про точнiсть, з якою такий локальний асимптотичний розв’язок задовольняє розглядуване рiвняння.