Побудова нарізно неперервних функцій від n змінних з даним звуженням - Михайлюк, В.В. (Український математичний вісник, 2006)
Розв’язується задача про побудову нарiзно неперервних функцiй на добутку n топологiчних просторiв з даним звуженням. Зокрема, показано, що для довiльних топологiчного простору X i функцiї g : X → R (n − 1)-го класу Бера iснує нарiзно неперервна функцiя f : Xⁿ → R така, що f(x, x, . . . , x) = g(x) для кожного x ∊ X.