Міжнародні відносини напередодні й у період Першої світової війни 1914–1918 рр. (у документах і спогадах сучасників): хрестоматія - Коляда, І.А. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2017)
Рецензія на книгу: Міжнародні відносини напередодні й у період Першої світової війни 1914–1918 рр. (у документах і спогадах сучасників): хрестоматія / авт.-уклад.: О. І. Овчаренко, О. В. Сухушина. — Черкаси: Вертикаль, 2016. — 708 c.