Аналіз публікаційної активності вітчизняних науковців у галузі технічних наук - Крючин, А.А.; Мініна, Н.М.; Овсієнко, Л.М. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2017)
Наведено результати аналізу публікаційної активності вчених і спеціалістів України в галузі технічних наук. Особливу увагу приділено методам визначення пріоритетних напрямів розвитку галузей. Визначено тенденції публікаційної активності в різних галузях техніки. Дослідження виконано з використанням реферативної бази даних "Україніка наукова".