Термодинаміка процесу синтезу оксидокерамічних покриттів та їх корозійна стійкість - Імбірович, Н.Ю.; Клапків, М.Д.; Посувайло, В.М.; Остап’юк, С.І. (Вісник Українського матеріалознавчого товариства, 2014)
Досліджено термодинаміку процесу синтезу оксидокерамічного покриття, синтезованого на титановій основі. Визначено корозійну стійкіть плазмоелетролітно синтезованих покриттів на цирконієвому та тиновому сплавах. Встановлено, що струми корозії для досліджуваних покриттів понижуються на 1–3 порядки.