Поховання біля древньої Любецької вулиці давньоруського Чернігова - Ситий, Ю.М. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті описані поховання, досліджені у 1997-1998 рр. по вул. Кирпоноса, 24. Поховання частково належать до ґрунтового могильника, що передував забудові посаду, інша частина поховань відноситься до цвинтаря дерев’яної церкви.