Корпоративна розробка шахтного поля: суть, особливості та механізм реалізації - Залознова, Ю.С.; Петрова, І.П. (Економіка промисловості, 2017)
Розглянуто суть корпоративної розробки шахтного поля. Доведено, що корпоративна розробка шахтного поля є формою державно-приватного партнерства. Наведено перелік особливостей корпоративної розробки шахтного поля як форми партнерської взаємодії держави та приватного сектору. Запропоновано механізм реалізації корпоративної розробки шахтного поля.