Боргове навантаження та інвестиційна дисфункція в реальному секторі економіки України - Зимовець, В.В.; Шелудько, Н.М. (Економіка промисловості, 2017)
Розглянуто проблеми впливу макрофінансових та інституційних чинників на формування «боргового навісу» в реальному секторі економіки України. Доведено неспроможність забезпечення модернізації підприємств реального сектору економіки через ринкові механізми. Обґрунтовано необхідність реанімації концепту економічного націоналізму та активізації державної участі у фінансуванні пріоритетних інвестиційних проектів.