"Казарменный участок": до історії забудови Чернігова (друга половина ХІХ – поч. ХХ ст.) - Блакитний, М.М. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті йдеться про військове містечко поблизу Чернігова наприкінці ХІХ – початку ХХ ст.