Історія глухівської фотографії кінця ХІХ – початку ХХ ст. - Онопрієнко, О.В. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті розглядаються питання розвитку регіональної фотографії на тлі загального стану фотосправи в Україні на рубежі століть. Акцентовано увагу на історії глухівської фотографіі кінця ХІХ – початку ХХ ст.