Тіло в аграрних обрядах (на матеріалах Лівобережного Полісся) - Костенко, Л.А. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті розглядаються аграрні звичаї та обряди, у яких було задіяне тіло людини або тварини та їх символіка.