Міське громадське управління у взаємодії з владними структурами (на засадах положення 1870 р.) - Шара, Л.М. (Сіверщина в історії України, 2015)
Йдеться про взаємодію міського самоврядування із владними структурами на засадах Положення 1870 р. Наголошується на механізмах контролю представників місцевої держадміністрації та урядових інституцій за діяльністю громадського управління міст, правах останнього відстоювати власну позицію шляхом оскарження.