Вероятностные оценки безопасности загрузки приповерхностного захоронения радиоактивных отходов - Бахчеван, Д.Н.; Комаров, Ю.А.; Кочнева, В.Ю.; Скалозубов, В.И. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2007)
Представлено основи методу ймовірнісного аналізу безпеки об’єктів з радіоактивними відходами й результати розрахункових обґрунтувань на прикладі системи завантаження приповерхневого поховання.