Математичне моделювання дозових навантажень при пересуванні в неоднорідних радіаційних полях - Батій, Є.В.; Котляров, В.Т. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2006)
У межах створення інформаційної моделі об’єкта «Укриття» побудовано програмний модуль для обробки даних з просторового розподілу потужності експозиційної дози гамма-випромінювання. На прикладі створення цієї програми показано перспективність застосування сучасних технологій програмування (NET., ObjectARX) для інтеграції різних моделей радіаційно-небезпечних умов в інженерну електронну документацію (AutoCAD) .