Проблеми формування Державного реєстру нерухомих пам'яток України - Вечерська, О.В. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячена проблемним моментам обліку культурної спадщини та формування Державного реєстру нерухомих пам’яток України. Процес наповнення Реєстру є надто повільним, незважаючи на нещодавно здійснені заходи щодо спрощення процедур підготовки облікової документації.