Інвентаризація пам'яток археології Глухівського району у 2013 р. - Коротя, О.В.; Осадчий, Є.М. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті подані результати обстежень уже відомих пам’яток археології на території Глухівського району. Уточнені їх розміри та адміністративне розташування і публікуються нові топографічні плани.