Перший всеукраїнський «круглий стіл» з антропології права - Гудима, Д.А. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2005)
Протягом 16-17 вересня 2005 року у Львові відбувався «круглий стіл» з філософії права «Антропологія права: філософський і юридичний виміри», організований спільно Інститутом держави і права ім. В. М. Корецького НАН України, юридичним факультетом Львівського національного університету ім. І. Франка та Львівською лабораторією прав людини і громадянина НДІ державного будівництва та місцевого самоврядування АПрН України.