Міні-програма розпису однієї з арок південної галереї Софії Київської - Нікітенко, Н.М.; Корнієнко, В.В. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячена атрибуції на підставі іконографічних та епіграфічних даних фрескових образів в арці-переході між давніми південними внутрішньою та зовнішньою галереями Софії Київської.